tiistai 31. toukokuuta 2011

vain viisaat eksyy turussa

Aamulla herätessäni oli tosi kipeä ja flussanen olo. No empä jaksanu pahemmin välittää ja lähin kouluun kuitenkin. Meil oli jotku nyyttärit ja mentiin rannalle. Ärsyttää meijä luokkalaiset ku niil on sellast lapsellist käyttäytymistä. En nyt viittii sanoo nimellä mut kyl nyt kaikki tietää ketä tarkotan. :D No kuitenkin esimerkiksi että ei voi ees yrittää tulla toisen kanssa toimeen ja ei voi kuunnella asioita loppuun ennen ku alkaa valittaa joka helvetin asiasta... Sianen laitti meijät leikkiii jotai piilosta ja kirkonrottaa :D Pitää sanoa et se oli ehkä huvittavinta ikinä. Tuli iha ala-aste ajat mieleen.  Sitten liikkatunti HUOH.. Ennen pidin liikasta, mutta nytten... en enään ikinä jaksa liikkuu siellä ja muutenkin pelataan aina vaa futista. Oikeestaa se ei kyl yhtää haittaa mut blää.. Liikkatunnin jälkee aattelin et käväsen nopeesti paraisten huimilla kirppareilla! No kävelin sinne ja jes se aukeeki vasta sitten kolmelta. No emmä siel voinu niin kauan oottaa, ku mun bussi lähti turkuun kolmelta. No joku toinen päivä sitten!
Eli lähettiin Ronjan, Jorman ja Erpsukan kanssa Turkuun. Mentiin kirppareille ja sillai. Vähän oli alussa hankaluuksia löytää sinne mut ei se mitään. Ja kävelin elämäni ensimmäisen kerran junaraiteilla! :D voi mikä kokemus se olikaan.
Kirpparilla äitini soittaa et pitää lähtee jo varttia yli kuuden bussilla kotiin päin ku se ei ehi muuten tulla hakemaan. No lähettiii Ronjan kanssa käppäilee jonnekkin, ku noi oli menny edeltä jo toiseen suuntaan. Olin ihan varma et minne päin mun pitää mennä yms :D Ja Ronjankin kai ohjasin väärään suuntaan? Pahoittelen :-----D
No minä sitten eksysin :D:D viisas kun olen
No ei voi mitää kyl mä sinne keskustaan pääsin vihdoin ja viimein pienen etsinnän kautta. En ehtiny ostaa mitää mitä mun piti. No meen sitte huomenna uudestaan Turkuuseen.
Tässä jotai ostoksia:

toi pinkki paitahöskeli huimat 1.20e
Leopardi villapaita 2 e ja toi vyö 2 e.. Kysymys kuuluu: Kui vitus ostin jonkun villapaidan ku on tulos kesä? :D ps. nami mitkä läsgit

Kattosin tänää yhen dingo dokumentin. Se oli maailman ihanin!
Tuli siinä itku sitä katsoessa, kun mietti kui vitus en oo eläny 80-luvulla?
Mua ahdistaa tä saatanan 2000-luku nii paljo... vihaan tätä.
1.Kaikki on nyt tehty niin helpoksi
2. nykyään ei puhuta enää mistään muusta ku ilmaston muutoksesta
3. Melkeen kaikki hyvät bändit on kuopattu tai sitte niis on kaikki uudet jäsenet ja ne on tavallaa niinku eri bändejä.
4.Olis kivaa jos kellää ei olis puhelimii tai nettiä. Olis kirjekavereita ja puhelinkoppeja!
5.Kaikki lehdet on paskojaa nykyään
6. Kaikki tyhmät säännöt ja ikärajotukset. Esim noi pelikoneet...
7. Ihmisillä oli ennen elämä.. nykyää enään vaa netti
8. Kaikki vanhan mainokset on IHANIA
9. Ihmisten ajattelutapa oli miljoona kertaa järkevämpi ku nykyään
10. Sanasta räppi ei ollu kukaa kuullukkaan
11. ne vaatteet oli sulosia 8) vaikka nykyää onki vähän samallainen muoti ku sillo mut se on jotenki vaan nin matkittua ja feikkiä.....

No ei mulla muuta sitten kun aw rakastan näitä :
2 kommenttia:

  1. Oon moneen otteesee itekki kironnu ku kaikki istuu vaan aina koneella :c elämä oli paljon kivempaa kun oltiin pieniä, sillon ku netti oli viel niin alkeellinen....ja oon vahvasti sitä mieltä, että nää kaiken maailman koneet tekee vielä jonain päivänä vallankumouksen ja me kaikki kuollaan!!

    VastaaPoista
  2. jep, mut aina sitä vaan jotenki istuu koneella vaikka olis järkevämpääki tekemistä :D Nii kannattaa varoa ne selvästi suunnittelee jotain!

    VastaaPoista