sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vappen

Että sellanen vappu...
Perjantaina koulussa vietettiin vappua. Oli oikeesti mukava koulu päivä(: Pukeuduin Puuha-Pete Anniks. Erppa oli Puuha-Pete,Ronja Liisa ihmemaassa leffan hullu hatun tekiä, Jorma oli Ursula. Se oli oikeesti paras ikinä!! Janetten piti olla Cruella De Vil, mutta ku se ei löytänymistään mustaa vappuväriä. Ni ei se sit miskään pukeutunu.


Seksikäs Ursula:----D huomioikaa lonkerot ja tissitLauantaina mentiin turkuun. Lähin kauheella kiireellä kotoa, että ehtisin kahen bussiin. Soitan yli puolesvälis matkaa Jormalle et missä se on. No upeaa noi on kotona eikä oo ees pukenu yms.. No onneksi Janette oli jo Paraisilla. Ootettiin sen kaa siellä pari tuntia kunnes noi sai ittensä lähtökuntoon. Lähettii Turkuun päin. Se bussi oli ihan täynnä kaikkii känniääliöitä. Saavuttii turkuu ja siel oli vitun paljon porukkaa. Mentiii syömää heselle toista kertaa jo sinä päivänä. Noh kerran vuodessa se vappu vaan on! Lähettiin pois joskus 8 aikaa ku ei jaksettu enään olla siellä. Matkalla sinne mun koru meni rikki...Mun juotavat laukus vuosi vaikka kuinka paljo ja ku me astuttiin bussii se kuski oli Jormalle "Hajusta päätellen teillä on juotavaa mukanamme, että jos veisitte hylsyt mennessänne". Kuolen nauruuun vieläki tolle jutulle :D
Saavuttiii Paraisille ja mun äiti toi tavarat mulle. Mentiin erpalle ja laitettiin teltta pystyyn ja juotiin boolia. Jokus 11 lähettii käppäilee keskustaan päi. Krillattiin siellä yms. Ja saatana meijän krilli pöllittiin!! ja kaikki tuli ottaa meijän ruuat. Tän jälkee mun muistikuvat illasta alkaa hämärtyä, mutta sen voin sanoa et nolasin itteni nii helvetin pahasti.. Hengailtiii siel jonkin aikaa kunnes lähettiin pkp:eelle syömään..lääääskit. Oltiiin siellä lämpimässä ja syötiin ranskikset. Lähettiin taas keskustaan ja tultiiin vähän ajan päästä takaisin. Ja ANNI tarjoo.. Meni sinä iltana yli 25 euroo pelkkään ruokaa. Pöllisin sammuneilta tyypeiltä pitsaa, ovela. Sit siinä käviki vähä huonosti :D:DDD Noh sit joskus viiden aikaa lähettiin Erpalle. Ja jorma löys jonkun tyypin jolt se pummas tupakkaaa ja se sit soitti meille kytät perään. No ei ne kytät ees tuuu vappuna tollasten pienten juttujen takii. Saavuttiin Erpalle mentiin telttaa ja kaikki nukahti heti. Tänään me vaa maattiii teltas ja yllätys yllätys krillattiin. Porukat on jossai Keski-Suomes hakee meille jotain yllätystä :D Häiritsee mega paljon ku en tiiiä mikä se on. Ja noitten makkarissa makaa joku tyyppi!! En uskalla ees kävellä sen ohi:D:
´
Ps. Voisin vajota maan alle:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti