maanantai 9. syyskuuta 2013

Yön äänet nauravat leikeissään.


Vettä, vettä taivaalta. Tätä olen odottanut, kunnon syksyä. Yksi maailman parhaista asioista on vain kävellä syksyn sateessa ja kuunnella korvalappustereoista täysillä musiikkia. Kaikesta huolimatta tunnen edelleenkin näin maanantaina lauantaisen juhlimiseni, sillä törmäsin jälleen lauantaina vanhaan ystävääni viskiin ja kolaan, kolaan ja viskiin. Taiteiden yöt ilman taidetta. 
Tähän taiteettomuuteen on ratkaisu. Tee se itse, tee se naamaasi. Saa monia hermoromahduksia sen epäonnistuessasi tuhansia kertoja. Huvita humaltuneita lahtelaisia naamallasi.


Ey caramba!!
HUOM. Liima-zinen neljäs mahtinumero tarjolla NYT! Tällä kertaa oikeen värikannet ja kunnon taitto, hyvältä näyttää! Tekstiä on mm. Steve Conte & the Crazy Truth, Wildhearts, Noir Brigade, Rikoslaki ja vaikka mitä ihanaa ja mukavaa ja kannessa Rambo! Laittakaa yksityisviestiä minulle tai Liiman facebook sivuille niin neuvotellaan toimitus- ja maksuasiat! Hinta 2e. PLUS nyt erikoistarjous tämän kuningasnumeron kunniaksi; saat viidellä eurolla kaikki Liimat (nro 1, 2, 3 ja 4)!

2 kommenttia: