tiistai 1. tammikuuta 2013

Elämäni on vain yksi suuri filmirulla.

Ystävättäreni ilmoitti meidän olevan jo vuoden 2013 puolella. Samalla kun katsoimme silmät kiiluen taivasta, jonka raketit olivat täyttäneet. Vuosi vaihtui niin nopeasti ettei sitä edes ehtinyt huomata, yhtä nopeasti kun se tulikin. Olen saanut elää niin kuin olen aina toivonut. Mieleeni muistuu väkisinkin kaikki henkilöautossa nukutut yöt, valvotut viikot, ruokamyrkytykset, alkoholin täytteiset illat, itsensä nolaamisen mestari suoritukset ja hypotermiat. Tämä vuosi on yksinkertaisesti sanoen ollut elämäni paras. 

Päänsärky, tärinä, jano, pahaolo ja kaiken vielä kruunaa kipu, joka yltää jokaiseen ruumiinosaani. Jokainen vuosi alkaa aina samallaisella fyysisellä helvetillä. Vuosi sitten kyseinen oire johtui kahden vuorokauden jonottamisesta -25 asteen pakkasessa, sekä tietenkin kahdesta peräkkäisestä keikasta. Nyt syynä oli puhtaasti Tequila. Täytetään kylpyamme vedellä, saippualla ja neljällä manaatilla. Nauretaan vatsamme kipeäksi, jotka onvat täytettynä Meksikolaisella ruualla.

Suuret kiitokset kuluneesta vuodesta kuuluu kavereille, ystäville, The Michael Monroe Bandille, blogini lukioille ja ylipäätään kaikille jotka jaksoivat edes hetken aikaa katsoa naamaani. Tehdään tästä alkaneesta vuodesta entistäkin parempi! Hyvää uutta vuotta kaikille!!

2011-2012 Uusivuosi





Tammikuu 2012



Helmikuu 2012





Maaliskuu 2012



Huhtikuu 2012


Toukokuu 2012




Kesäkuu 2012






Heinäkuu 2012





Elokuu 2012



Syyskuu 2012





Lokakuu 2012




Marraskuu 2012




Joulukuu 2012

4 kommenttia:

  1. sallaaa.....anni mustat kai elämäs parhaa ripari viiko minkä sait viettää mun kans ;) t juttis :D

    VastaaPoista
  2. EI HITTO en oo vieläkää muistanu lähettää niit :o :D:D

    VastaaPoista