sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

provinssi

Perjantain lähin kuudelta kohti Seinäjokea.. Väsytti ihan vitusti ku olin nukkunu vaa jotain puol tuntiii yöllä. Olin joskus puol 11 sillä Seinäjoella ja lähin jollai provinssibussilla sinne päi ja se joku idols Ilpo istu mun vieree..
Sitte lähin vääräl pysäkillä pois, mutta ku melkee kaikki muutki lähti siinä ni mäki sitte ! Sitte onneks Sheena tuli mua vastaan sieltä portilta. No sitte istuttiin siellä portilla vähä aikaa kunnes älyttii et istuttiin väärällä portilla. Tai no siis olishan siitäki niinku päässy, mutta sieltä toiselta portilta oli lyhyempi matka sinne lavalle. Nancie meni eka sinne ja minä ja Sheena tultii sitte perässä. Ei meillä kestäny ku joku tunti kävellä sinne ja lähettii vahingos kävelee väärään suuntaanki. No kyllä me sinne sit löydettiin.

Venattiin siellä joku 5 tuntii kunnes päästii sisäl. Siin portilla ne perus laulut ja ihmiset kattoo meitä ihan vittuuntuneena :'D Sitte päästii sisälle ja siellä teltassa mis se lava oli ei ollu meijän lisäks ku yks ihminen venaa Monroeta. Eka oli joku vaccines ? (en tiiä kirjotetaanko noin.) Sitte joku Rubik............ Se oli kirjaimellisesti pahin mitä oon ikinä joutunu sietämään. Se meni jopa Jukka Pojan ja Anna Abreun ohi. Sitte oliki Monroe! Ennen keikkaa oksetti ihan vitusti ja laulettiin taas niitä lauluja jotai kaikki rakastaa. Sit sinne alkoki tulee yhtäkki porukkaa vaikka kuinka paljo ja oli siel ny enemmä porukkaa ku muide bändeje aikaa. Sitten ne tuli ja itkin pikkasen.
Keikka suju ihan hyvin ja sitte ne häipy siitä aattelin että vittu jos ne lopettaa jo nytte, mutta tulihan ne sieltä! Sit sieltä tuli Elastinen, Ile Jokinen ja se joku soundsil laulaja laulaa Michaelille jotain synttärilaulua : D 

Siis se täytti sillon 49. En tajua miten 49 vuotias voi olla siinä kunnossa ja sen näkönen !
No joo mutta jatketaan..
Sitte Michael meni rumpuihi ja Ginger tuli laulaa Blitzkreig Bopin.
Ginger heitti iha vitusti niitä plekuja ja sain 8 :) plus että annoin Nancielle yhen.
Sitte sain rumpukapulan ja jonkun kortin millasii Michael heitteli siellä ja joita mul on jo kotona miljoona, mutta pitää sanoa et oli kyllä paras keikka missä oon ikinä ollu!
Vähän oli haikee fiilis ku Ginger lähtee, mutta toi uus kitaristi on joku Dregen ja luulen että se on ihan hyvä ja mukava sun muuta :)  


Sitte ku lähettii sieltä mentiin venaa bussia ja sen olis pitäny mennä siitä 15 min välein............. mutta vittu seistiin siellä sateessa tunnin eikä sitä bussia näkyny missään. Siitä meni vaa joku jeesus pelastaa bussi ja muita jotai paskoja. Liftattiinki, mutta ei ketää tietenkää meitä kyytiin ottanu ja kaikki taksitki varastettiin kunnes saatiin siitä otettuu joku isompi taksi ja se maksoki sit loppujen lopuks saman verran ku se bussiki olis maksanu.
No tultiin sitte sinne juna-asemalle ja tietty meijän kaikkien juna oli yli tunnin myöhässä... No mitäs nukuttiin siellä lattialla. Olin iha märkä ja tärisin siellä ku oli niin kylmä : D Varmasti olin viisaan näkönen...!
No päästiin sitte loppujen lopuks sinne junaan ja kaikki meniki sitte tampereen kautta. Nukuttiin sielläki hetken ja se matka meni ihan liian nopeesti! Siel oli niin mukavaa ja lämmintä et olisin halunnu jäädä nukkumaan sinne :D Mutta sitte jäin odottelee Tampereelle noin tunniks mun junaa ja se aika meniki yllättävän nopeesti.
Turusta menin taksilla kotiin ja nukahtelin sinne joka viides sekuntti.
Lauantaina heräsin sitte illalla joskus puol 10 aikaa, kattosin telkkaria ja datailin. Menin nukkumaan.

 Viikon päästä olis sitte taas keikka ku Michael on sen Foo Finghtersin lämppärinä ja siellä olis sitte se uus kitaristi ( :
ps. seinäjoki on perseestä.....

2 kommenttia: