sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Miksi basistit on aina niin seksikkäitä?

Tänään olin siellä radio aallon konsertissa. Onneks se oli kyllä ilmanen! No siitä ihmismäärästäki kyl huomas että se oli ilmane :D Menin sinne vasta joskus kymmenen aikoihi ja vittu iski kauhee paniikki ku niitä ihmisiä oli niin paljon siinä mun edessä :s Se oli ihan kamalaa!
Sit meijät päästettii sisää ja kaikki alkaa juoksee ja ne valvojat yrittäää saada kaikki kävelemään, mut ei siin pysty ku tulee kauhee paniikki ku kaikki muutki juoksee ni sitte on itekki pakko juosta. Vaikka siinä oli niitä ihmisiä paljon edessä ni ohitin juoksemalla varmaan puolet :D:DDD anteeksi niille. No nopeet syö hitaitten paikat eiks vaa? Siinä alussa oli vaan paskoja esiintyjii ja istuin vaa siinä maassa. Olisko ollu Stella, Poest of the fall, Anna Abreu, Happoradio ja sitten Negative!
En ees muistanu että Negative oli niin hyvä!
Ja en voi muuta sanoa, kun Antti taisit viedä mun sydämmen!
Se oli maailman sulosin ku se istuskeli sellasella korokkeella polttelemassa tupakkaansa. Sitte aeeee ku kattosin sitä ni se yhtäkki alkaa vilkuttaa mulle :-----D aww oikeesti ette tajua!
Tutustuin myös 2 kivaan tyyppiin siinä samalla 8) anteeksi vaan en muista enään nimiä D :
Sitte ku olin lähössä ni Jenny pöllähti siihen. Mentiin niitten kanssa sitte metrolla steissille. Siel metros oli niin kuuma, et melkeen kuolin. Olin muutenki hikoillu koko päivän ja olin tosi edustavan näköne ja hajune. Jouduin venaa mun junaa siel vielä joku puoltoista tuntia. :D no onneks siel sisällä ainaki oli viilee.


Älä ole noin ihana :------( ♥

Ah perjantaina muuten provinssi! en malta odottaa!
ps. se koko homma tulee telkkarista :DD no onneks oon niin kaunis ni ei mitään hävettävää!

2 kommenttia: