maanantai 12. maaliskuuta 2012

i wanna be loved

Äää nää kaks viimestä monroe band keikkaa on ollu aivan huikeita !
Just sellasia meneviä ja räjähtäviä joita on jo kauan odottanut ja muisti taas oikeesti et kui siel keikoilla käy. Niin siis toi ensimmäinen keikka olli 3.3 Pakkahuoneella. Siel kaikki meni ihan mutkattomasti ja yleisö oli ihan vitun upea. 10.3 eli viime lauantaina oli Tavastialla keikka. Pelotti ihan vitusti ku Poklaa ei ollu enään siellä. No mutta kaikki meni sielläki ihan mutkattomasti, mitä vittua?
Siel Tavastialla oli ihan vitun rento jonotus. Ensin meille tultiin tarjoomaan kahvia, sen jälkeen bändi tulee ja me saadaan niide jämä ruuat mitä ne ei ite jaksanu syödä, lopuks meil tullaa tarjoo viel lisää kahvii. Muuttu asenne Tavastiaan ton keikan/jonotuksen myötä.
Oli myös tosi jees nähä pitkästä aikaa taas Jennyä, Jasminia ja Lassia!

Keikan jälkeen mentiin Anniinalle juomaan kaljaa, syömään pitsaa ja kattomaan leffaa. Oli muuten just sellanen ilta keikan jälkeen ku pitääki. Vaan löhöö sohval ja selittää koko ajan keikasta :D Joo siis ei olla läskejä meni reilust yli 100 e pitsaan.
Sunnuntaina Anniina sai sit jonkun ihme idean heittää mut, Sheenan ja Nancien kotiin. No me kaikkihan tietenkin asutaan toisistamme vitun kaukaa. Tuli istuttuu se joku 5 tuntii autos mut sitä matkaa olis voinu kyl viel jatkaakki, koska oli helvetin jees matkaseuraa! Kuunneltii koko matka hanoita ja sepitettii niit perus juttui.
Oli kyllä varmaan paras viikonloppu mitä olis voinu toivoo!



Tänään oltii sit koulun kanssa jossai ydinvoimalaitokses. Ihan helvetisti kiinnosti istuu viis tuntiii ahtaas ja hikises bussis vaan sen takii et sielt sais säteilyy.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti