keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Jokainen meistä on rikollinen, olemme myrkkyä toisillemme, maapallon saastetta, jotka lopulta tuhoavat itsensä.

Asiat ja ihmiset ympärillä muuttuu. Ehkä minäkin muutun? En tiedä. Ajatusmaailmani ainakin on muuttunut. Kaikista pienistä teoista rakentuu loppujen lopuksi jotain suurta.
Kaikella on tarkoituksensa, mutta mikä on se tarkoitus? 

Kun ihminen syntyy se itkee ja ihmiset ympärillä hymyilevät, kun ihminen kuolee usein hän hymyilee ja ihmiset ympärillä itkevät. 
Itkeekö ihminen tiedostamattaan sitä, että joutui tänne maan päälle tai hymyileekö siksi, että pääsee vihdoinkin jonnekkin parempaan paikkaan?
En tiedä, kukaan ei voi tietää, ei ole olemassa oikeaa vastausta. 

Katson ulos ja näen kotkan, joka lentää taivalla, se on vapaa ja onnellinen. Sillä on pienet vaatimukset elämässä, se elää hetkessä. Haluaa poikastensa vain voivan hyvin ja katsoo ettei lähistöllä ole uhkia. 

Oletko sinä ikinä pysähynyt miettimään millainen paikka taivas on? Tai onko sitä edes olemassa?
Kyllähän taivas voisi olla myös maan alla, avaruudessa tai luonnossa. 
Sanotaan, että sielu siirtyy taivaaseen, mutta missä muodossa se on siellä? Onko se pilvenpällä katselemassa meitä, olemattomana sieluna vain leijumassa vai uudessa ruumiillistumassa elämässä uutta elämäänsä? Entä kuin taivaasta sanotaan, että siellä sielu saa levätä ja kaikki on hyvää, mutta eihän ilman pahuutta ole myöskään hyvyyttä. Entä onko ystäväsi, perheesi ja kaikki sinulle tärkeä myös taivaassa? 
Tietenkin on koska taivaan pitäisi olla täydellinen paikka. Mutta silloin siellä pitäisi myös olla vihamiehesi ja suurimmat pelkosi, koska myös ne ovat jollekkin tärkeitä ja rakkaita. 

Taivas voisi olla myös kuin hotelli. Kaikilla olisi omat "huoneensa" joihin olisi rakennettu kaikki sinulle tärkeä. Siinä kohtaa kaikkien sielut monistuisivat, sillä yksi ihminen tai eläin voi olla todella monelle tärkeä. Mutta onko läheisesi taivaassa jo ennen heidän omaa kuolemaansa? Vai jäädäänkö me odottelemaan heidän kuolemaansa, mutta jos ystäväsi ei pääsekkään taivaaseen? Oletko sitten onnellinen? Vai pääseenkö kaikki taivaaseen, jotta sinun oma taivaasi oli täydellinen ?Anni kiittää ja kuittaa

7 kommenttia:

 1. blogis oli paljo parempi enne

  VastaaPoista
 2. Tä blogi on oikeestaan ihan sairaan hyvä... Varsinki sitten, ku tietää, et mitä tän kirjottajan kommentit koulussa, tunneilla oli.. (;

  VastaaPoista
 3. ei kuulosta iha sun suustas tulleelt ;)

  VastaaPoista
 4. niin, siis, kenen suusta : D ?

  VastaaPoista
 5. no kiitos:) on kuules ihan omasta suustani

  VastaaPoista