maanantai 7. marraskuuta 2011

raha kai aina ratkaisee, odotus viimein palkitsee

Jokaselle varmaan sanomattaki selvää että viikonloppu oli mahtava. Tuntu et kaikki murheet unohtu pariks päiväks ja sai pitkästä aikaa tuntea ittensä onnelliseks :)

En jaksais pahemmi kirjotella mut täs jonkinlainen tarina viikonlopusta:
Lahdessa olin joskus 8 aikaa vasta ku jouduin vaihtaa junaa Riihimäessä. Saatii Jonotella siellä sisällä ja se koko henkilökunta oli siellä tosi mukavia. Kello näytti jotain 12 ja Heidi tuli sitten paikalle. Sen jälkeen seuraavat tuli vast joskus 3-4 aikaan ?
No kuitenkin alettiin tanssimaan siellä jotain ja eikös sitten tietenki Sami, Dregen, Kaali ja Steve tuu sieltä 8D Annettiin Heidin kanssa se koru Dregenille ja se tykkäs siitä tosi paljon! ........... tai siis niin se ainaki sanos. Jonotus meni siinä mukavasti ja sitte päästiin sisälle. Keikka meni iha mukavasti, jossei lasketa sellasta pientä väli hommelia siinä..
 ja Dregen hymyili mulle koko aja ja iski tietty silmää ja mua rupes ärsyttää suuresti ku en ite osaa vinkailla silmää :(

Lauantain oltiin joskus puol kahen maissa Tavastialla. Se yö meni iha mukavasti, mut ne kaikki tyypit ketä jäi juttelee meille oli kyl iha helvetin ärsyttäviä. Joskus 12 maissa mentiin niiden hotellin aulaa kyttikselle :D Ja siellähän ne oli. Päästiin sisälle ja lämppärin jälkeen keikka jonka aikan tuntu et kuolen..... Sitte oli tää tapaaminen niille ketä oli jakanu niit julistei. Meinasin alkaa itkeee siel ku en voinu puhuu Dregenille mitää ku en osaa muuta ku suomea. Sit se piirsi siihen nimmarilappuun ittensä päälle jonkun paskakasan ? :D Tai emmä tiiä mikä se oli mut mun mielest se on paskakasa! Lähin sitte 8 bussilla takasin Turkuun. Turussa heräsin ku bussikuski jotain et
"hei herää me ollaa turussa!"
"hä ei me olla turussa!?! mä taisin nukahtaa?"
"mä kuulin eteee asti ku kuorsasit"
"mis me ollaa? mis nancie, sheena ja heidi on?"
"ketä, siis kyl me ollaa turus"
"nii ollaanki!"

 Jooo en ollu väsyny tai mitään 8D Tuntuu et vieläki sellane väsymys noist keikoist.. 
 Edustan ja sillai :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti